Hvor og hvornår?

All American Cruisers Sydsjælland (AAC)


Marvede Gl. Skole
Menstrup Bygade 60
4700 Næstved


Vi har klubaften hver fredag, kl. 19.00 - 23.00

Vores historie

Vi er en USA bilklub for alle amerikansk produceret biler uanset årgang og en klub hvor hele familien er med i det at eje et stykke amerikansk historie. Vi har et fast arrangement som vi afholder hvert år, Night-cruise, (Maj) i Næstved. Vi holder desuden sommerfest, julefrokost m.m. og selvfølgelig deltager vi sommeren igennem på alt af træf og sammenkomster med vores biler som vi orker og kan.

Klubben havde stiftende general-forsamling Januar 2007.

Ideen til denne klub blev tænkt af Leif og grundlagt af Kevin (tidligere formand), Karin (tidligere webmaster) og jeg, Leif, (formand).

Vi startede med at holde til hos Kevin i Fensmark. Ved fælles hjælp fik vi ryddet hans gamle, store garage for "skrammel", fik malet og sat den i stand og kunne så være der indtil der dukkede andet op en dag. Rummet var dog uden varme og det var for koldt i vinterperioden, så det blev så til at vi rykkede ind i stuerne når kulden var værst. Vi begyndte så at holde klubaftener skiftende hos medlemmerne i de kolde måneder, ret så hyggeligt! Vi søgte løbende efter et egnet sted at være, da vi efterhånden var vokset i medlemstal og det begyndte at blive et problem med for lidt plads. Flere havde ideer til hvor vi måske kunne være, men altid for dyrt for os. Jeg havde fat i kommunen mange gange men nej, de kunne ikke hjælpe. Men i juli 2009 lykkedes det via kommunen alligevel; Marvede Gamle Skole. (i første omgang kun et års leje grundet kommunens spare-iver og at de ikke rigtigt vidste hvilken retning skolen skulle gå i).

I dag er vi fortsat på skolen og der er en bestyrelse på skolen kaldet MgS som varetager skolens drift, dog stadig under Næstved Kommune.

På Marvede Gl. Skole kunne vi få nogle ældre lokaler, (tidligere idrætsforening og endnu tidligere Rektor-bolig). Et for os godt sted med ca. 100 m2 i stueplan, som er indrettet med stor stue med tv, bar, hyggerum med bløde siddepladser, køkken og toilet. Det er løbende istandsat og fremstår i dag pænt og hyggeligt.

Førstesal er indrettet til børnene, legerum, puderum og tv-rum. Kælderen pt lidt opmagasinering. Udendørs holder vores biler på asfalt i den gamle skolegård, masser af plads, grønne områder til div. aktiviter, borde og bænke, stor bålplads, Petanque-bane og to store fodboldbaner så ungerne kan under betryggende forhold lege udenfor.

Klubben ligger ved Spjellerup, ca. 1 km fra Menstrup Kro og ca. 14 km. sydvest for Næstved.